App Markt NL

Gilde Groep

Gilde Groep

Onze mensen

In 1994 startte Gilde als een tweemansbedrijf. 25 jaar later zijn we dankzij een goede oplossing en veel inzet gegroeid naar een bedrijf met circa 50 medewerkers. Mensen die over het algemeen lang bij ons blijven. Omdat we een goed team vormen en omdat we leuke klanten hebben, die we echt vooruit kunnen helpen. Daar zijn we trots op.

 

Gilde Groep

Gilde Software behoort tot de Gilde Groep. Daarvan maken ook Gilde Maintenance en Computer Solutions deel uit.

Gilde Groep bestaat uit samenwerkende bedrijven, die zich toeleggen op het realiseren van rendement en continuïteit voor hun opdrachtgevers. Het fundament onder Gilde Groep is meer dan 25 jaar know-how in (automatiserings)oplossingen voor projectmatig werkende en dienstverlenende bedrijven. Internationaal werken ruim 100.000 gebruikers met een systeem van de Gilde Groep. Deze omvangrijke klantengroep zorgt voor een groot draagvlak om een team specialisten continu de oplossingen te laten doorontwikkelen. Hierdoor biedt de Gilde Groep u de garantie voor kwalitatief goede en actuele oplossingen tegen beperkte kosten. De systemen worden steeds aangepast op de laatste technologieën en de wensen van onze klanten.

De naam Gilde betekent letterlijk ‘belangenorganisatie (van vakbroeders)’. Dat is wat Gilde Groep doet: uw belangen onder de loep nemen om tot de best passende oplossing voor uw bedrijf te komen. Gilde Software ontwikkelt en implementeert automatiseringsoplossingen, Gilde Business Solutions organiseert trainingen op uiteenlopende gebieden en werkt op aanvraag ook op projectbasis voor MKB-bedrijven. Gilde Maintenance levert McMain, de software voor Maintenance Management, Field Service en Facility Management.

Contactinformatie

Naam:

Gilde Groep

Website:

https://gildesoftware.nl

Telefoonnummer:

0031 316 345 050

Emailadres:

Apps van Gilde Groep

Logo van Gilde software

Gilde software

projectmanagement software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power