App Markt NL

Easydus

Easydus

Easydus heeft een enthousiast, gedreven team dat vast van plan is om van deze Nederlandse cloudtoepassing een groot succes te maken.

Wij beogen met ons software-ontwerp mensen te inspireren, mensen weer lol te laten krijgen in het organiseren van hun projecten en hen te ondersteunen om hun productiviteit te verhogen. Wij hanteren daarbij een eigen visie en ontwerpfilosofie.
 

VISIE EN ONTWERPFILOSOFIE

Wij beogen met ons software-ontwerp mensen te inspireren, mensen weer lol te laten krijgen in het organiseren van hun projecten en hen te ondersteunen om hun productiviteit te verhogen.
 

Automatiseren zónder kennis van ICT

Easydus is een software tool voor gebruikers op allerlei niveau. Gedurende de totale ontwikkeling is steeds het uitgangspunt geweest een breed scala aan functionaliteiten te ontwikkelen met een maximum aan gemak voor de gebruikers, zonder noodzakelijke hulp of inzet van IT specialisten. Organiseer zelf je processen in the cloud. Laat het systeem het werk doen. Data 24/7 toegankelijk, vanaf elke werkplek.
 

Van gebruikers voor gebruikers

Easydus is ontworpen vanuit eigen ervaring rondom het organiseren van allerhande activiteiten. Van contactverzoek, contractering tot klachteninname. Voor iedereen die af wil van Excellijstjes, formulieren en mail to oplossingen. Voor secretaresses, organisatoren, management, administrateurs en vrijwilligers.

Teveel lijstjes, te weinig grip, ergernis en frustratie. Dat moest anders kunnen en ontwikkeld worden door ICT-ers met begrip voor de gebruikers. Dat is wat we steeds in ons achterhoofd hebben gehouden bij de ontwikkeling van ons product.
 

All-in-one

Je krijgt alles wat we hebben. Niets bijbetalen voor extra modules, extra projecten of extra gebruikers. Het is eigenlijk net als met een keukenmachine. Er kan héél veel mee, maar gaandeweg ga je steeds meer functies ontdekken en gebruiken. Dat is de reden waarom we ook voor een all-in-one pakket hebben gekozen. Niet dat je wéér een andere module moet aanschaffen of activeren als je net lekker op gang bent en een nieuw project met andere uitdagingen wilt starten.
 

NETWERKORGANISATIE

Vanaf de eerste start is Easydus te beschouwen geweest als een netwerkorganisatie, samenwerkend met andere organisaties of personen al naar gelang de aard van de uit te voeren projecten. Naast 2 full-time programmeurs zijn partners gevonden voor zowel het strategisch verder uitzetten van dit product alsook voor het technisch verder ontwikkelen en het concreet verkopen daarvan.

Contactinformatie

Naam:

Easydus

Website:

https://www.easydus.com/

Telefoonnummer:

003140 711 4123

Emailadres:

Apps van Easydus

Logo van Easydus

Easydus

ledenadministratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power