App Markt NL

Documentaal

Documentaal

Specialisten in documentcreatie en documentbeheer

Documentaal is een naam, die synoniem is met documentcreatie en documentbeheer. Onze hoogopgeleide medewerkers werken graag samen, delen hun kennis en creëren directe waarde voor onze klanten. Met ervaring op juridisch, financieel en boekhoudkundig vlak helpen wij wanneer het er werkelijk toe doet.

Noem ons nerds. Mag. Wij hebben er geen bezwaar tegen. Zolang u weet dat wij slimme oplossingen bieden. Oplossingen, die leiden tot tijdwinst, minder saai overtikwerk, meer focus op de inhoud, hoger rendement.
 

Waar we voor staan.

Documentcreatie. Daar zijn wij goed in. We maken het zo simpel mogelijk om documenten te produceren. Een contract, een dagvaarding, een overeenkomst waaraan bovendien meerdere collega’s tegelijk kunnen werken. Maar ook een notitie of een e-mailbericht, met al dan niet een persoonlijk tekstfragment dat ook weer veel tijd bespaart. Onze programma’s beheren die documenten, zorgen dat ze altijd direct voorhanden zijn. Zodat u nooit hoeft te zoeken naar een bestand: ‘Waar is dat ding nou toch?’ Dat is verleden tijd. Wij leveren oplossingen die volledig integreren met processen en onderliggende productiesystemen zoals Outlook, Microsoft CRM, SharePoint, ContactManager, Open Tekst, iManage, SAP en Oracle.

Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers optimaal kunnen werken.
 

Waarom Documentaal?

Onze software en geïntegreerde aanpak maken het mogelijk om eenvoudig offertes, juridische documenten, contracten en andere documenten te maken. Met één klik slaat u ze op in uw project of zaak.We leveren innovatieve en robuuste oplossingen die volledig integreren met uw processen en uw onderliggende klant- en productiesystemen, zoals Outlook, Microsoft CRM, SharePoint Online, ContactManager, OpenText, iManage, SAP en Oracle.

Contactinformatie

Naam:

Documentaal

Website:

https://documentaal.nl/

Telefoonnummer:

0031 26 445 1036

Emailadres:

Apps van Documentaal

Logo van dStyle

dStyle

juridische software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power