App Markt NL

ClubCollect

ClubCollect

Het managen van een vereniging geeft voldoening, maar kan daarnaast ook gecompliceerd, stressvol en tijdrovend zijn. Het vereist dikwijls rekening houden met meerdere stakeholders en omgaan met uitdagende situaties, zoals teruglopende inkomsten, het werven van vrijwilligers en lage betrokkenheid van leden.

Wij geloven dat al deze situaties terug te leiden zijn naar dat wat we de hartslag van de vereniging noemen: financiële gezondheid. Een betere financiële gezondheid genereert meer activiteit en betrokkenheid en brengt de vereniging tot leven.

ClubCollect ondersteunt daarom verenigingen sinds 2013 met hun financiën. Wij garanderen probleemloze facturatie en inning van gelden.

In de tussentijd hebben we ons ontwikkeld tot een financieel georiënteerde organisatie die penningmeesters helpt met het beheren van financiën. Daar stoppen wij niet, maar bouwen we juist aan een platform die verenigingen, besturen en leden op een breed vlak ondersteunt. Een gezonde vereniging creëer je immers niet alleen, maar met elkaar.

Contactinformatie

Naam:

ClubCollect

Website:

https://www.clubcollect.com/

Telefoonnummer:

003185 760 6666

Emailadres:

Apps van ClubCollect

Logo van ClubCollect

ClubCollect

ledenadministratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power