App Markt NL

Clip Consultants

Clip Consultants

Organisatie

Clip Consultants maakt al meer dan 20 jaar krachtige en gebruikersvriendelijke software die speciaal zijn toegesneden op de advocatuur. Innovatie en flexibiliteit zorgen ervoor dat de applicaties in elke praktijksituatie toegepast kunnen worden. Vanuit ons pand in het centrum van Veghel bieden we met ons team van enthousiaste mensen ruime ervaring en kennis op het gebied van Ontwikkeling, Support en Techniek.
 

Waarom Clip Consultants?

Wij zijn van mening dat een keuze maken voor een software pakket bestaat uit 5 essentiële onderdelen:

 1. De geboden functionaliteit; heeft het pakket de functionaliteiten die ik nodig heb?
 2. De mensen achter de organisatie; spreken ze me aan?
 3. Past de investering bij mijn organisatie?
 4. De helpdesk; staan ze voor me klaar als ik ze nodig heb?
 5. Referenties; wat zeggen de klanten?
   

Deze vragen moeten binnen de vooraf bepaalde kaders positief worden beantwoord. Wij zijn ervan overtuigd dat u dan automatisch bij Clip Consultants gaat uitkomen. De belangrijkste peilers van onze organisatie zijn dan ook de volgende:

 • Innovatie
  Wij zijn voortdurend bezig met het verder ontwikkelen van onze software. Maar niet zonder dat wij weten waar de wensen en behoeften liggen van onze klant. Zo ontwikkelen wij met diverse projectteams aan software waar u verder mee komt. Voor elk vraagstuk komen we zo tot een passende en praktische oplossing.
 • Persoonlijk contact en betrokkenheid
  Ons onderscheidend vermogen ligt in onze persoonlijke benadering en betrokkenheid. Eerlijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Door de platte en dus efficiënte organisatie kunnen we snel schakelen.
 • Compleetheid
  In ons productengamma hebben we voor elk kantoor wat wils. Of u nu kiest voor de gedegen basis van CClaw, of het geheel digitaliseren van uw kantoorprocessen. Voor elk budget een oplossing.
 • Bereikbaarheid
  Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 17.30. Ook in de avonduren zijn wij bereikbaar voor systeembeheerders ten behoeve van updates of technische aanpassingen welke overdag niet kunnen plaatsvinden.
 • Referenties
  Als je al zoveel jaren bestaat, er jaarlijks nog veel tevreden gebruikers bij komen dan doen we toch iets goed. Wilt u in contact komen met diverse enthousiaste gebruikers? Neem gerust contact met ons op.

Contactinformatie

Naam:

Clip Consultants

Website:

https://www.clipconsultants.nl/

Telefoonnummer:

0031 413 34 88 88

Emailadres:

Apps van Clip Consultants

Logo van CClaw

CClaw

juridische software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power