App Markt NL

C&C Computers and Communications N.V.

C&C Computers and Communications N.V.

De eerste C staat voor Computers

Computers en ICT winnen steeds meer aan belang in het dagdagelijks functioneren van heel wat ondernemingen. Hoeveel medewerkers zijn in uw bedrijf "werkloos" als een server defect is of een software toepassing niet naar behoren functioneert?

C&C profileert zich als een strategische partner die haar klanten bijstaat in het aanbieden van geïntegreerde totaaloplossingen. Met meer dan 20 jaar expertise kunnen onze klanten beroep doen op onze ervaring zodat de juiste keuzes gemaakt worden en de beste oplossingen in huis gehaald worden.
 

De tweede C staat voor Communications

Communicatie is hét sleutelbegrip in de relatie met onze klanten. Wij willen hen op basis van onze expertise de juiste vragen stellen, luisteren naar hun behoeften en deze vertalen in vernieuwende en vooral passende oplossingen.

Wij zijn er ook van overtuigd dat een succesvolle implementatie van een nieuwe software oplossing valt of staat met de acceptatatie van de toepassing door alle gebruikers. Betrokkenheid en communicatie zijn dan ook vanaf het begin cruciaal om de slaagkansen te maximaliseren.

Meer dan 20 jaar onafhankelijk ondernemerschap heeft ons de vrijheid om zelf te bepalen welke koers wij willen varen. Uiteraard worden wij hierbij permanent geïnspireerd door de wensen en behoeften van onze klanten.

C&C heeft geen specifieke branche focus. Sommige van onze klanten zijn productiebedrijven, andere zijn dan weer actief in de distributiewereld of nog andere hebben een dienstverlenende activiteit. Wij zijn ervan overtuigd dat er tussen de verschillende business industrieën heel veel synergieën bestaan en proberen in onze oplossingen het beste uit al deze werelden samen te brengen.

Contactinformatie

Naam:

C&C Computers and Communications N.V.

Website:

http://www.cac.be/

Telefoonnummer:

0031 55 300 320

Emailadres:

Apps van C&C Computers and Communications N.V.

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power