App Markt NL

Bakker&Spees

Bakker&Spees

Wie zijn wij?

Bakker&Spees is als softwareleverancier marktleider in de GWW-sector. Met onze software willen we de bedrijfsvoering en de digitale samenwerking stroomlijnen. Met een team van veertig mensen zijn we elke dag in de weer met ontwikkelen, adviseren en verkopen. En intussen blijven we alert op de snel veranderende IT-wereld die vraagt om steeds slimmere toepassingen.
 

Bakker&Spees is ooit begonnen als klein project op een zolderkamer ergens in Boskoop. Gé Spees besloot eind jaren tachtig van zijn hobby zijn werk te maken en samen met Marius Bakker een programma voor de groensector te ontwerpen. Het eerste programma dat het administratieve werk sneller en makkelijker maakte, was geboren en bleek een gat in de markt. In de loop van de tijd werd de productlijn aangevuld met CIVIEL, VISI en KAM.

Dertig jaar en drie verhuizingen later is de zolderkamer van toen veranderd in een ruim en licht kantoor aan de Amstel, waar we je graag zien voor een training, advies of om even bij te praten met een kop koffie. Wij staan klaar om voor jou de beste oplossing te vinden.
 

Ruim 900 opdrachtgevers in de GWW

Of het nu gaat om aanbesteding, voorbereiding, uitvoering of onderhoud, al meer dan 900 organisaties in de grond-, weg-, en waterbouw maakten gebruik van onze producten en diensten:

  • rijksoverheid, gemeentes, provincies, waterschappen
  • ingenieursbureaus
  • aannemers
  • adviesbureaus

Contactinformatie

Naam:

Bakker&Spees

Website:

https://www.bakkerspees.nl/

Telefoonnummer:

0031 20 638 14 89

Emailadres:

Apps van Bakker&Spees

Logo van VISI

VISI

projectmanagement software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power