App Markt NL

SnelStart

SnelStart

Wij maken moeilijke dingen makkelijk. Daar zijn wij goed in. We begonnen als pioniers toen nog bijna niemand een computer gebruikte en we zoeken doorlopend naar nieuwe manieren om de administratie van je bedrijf makkelijk te maken. Al meer dan 35 jaar is onze insteek: software ontwikkelen om boekhouden eenvoudig te maken voor elke ondernemer. Het is dan ook geen wonder dat het aantal gebruikers van onze software nog steeds groeit.
 

De gebruiker staat centraal

De klant staat centraal bij de ontwikkeling van onze software. Een ontwikkelaar is bij ons niet iemand die zoveel mogelijk programmacodes maakt. Een ontwikkelaar bij SnelStart verhelpt klantproblemen met slimme softwarematige oplossingen. De techniek is niet het uitgangspunt, de gebruikers en het gebruiksgemak staan voorop.
 

Het kloppend hart

SnelStart is een bedrijf waar werknemers de kans krijgen zich te ontplooien. Waar iedereen het verschil kan maken en waar gepassioneerd wordt gewerkt aan het ontwikkelen en vermarkten van slimme administratieve software die ondernemers ontzorgt en helpt succesvol te zijn. Een bedrijf waarvan de medewerkers het kloppend hart vormen en waar betrokkenheid een sleutelbegrip is. Bij het product, bij de klant en bij elkaar.
 

Onze missie en visie

Wij maken moeilijke dingen makkelijk. Dat is onze missie. Vertaald naar hoe we dat dan in de praktijk doen, kom je bij onze visie: In een snel veranderende wereld wil SnelStart bevlogen ondernemers helpen door complexe administratieve vraagstukken makkelijk te maken met inventieve oplossingen, zodat zij meer tijd en energie overhouden om te ondernemen.
 

Doe de BOBOB! Onze kernwaarden

B = Betrouwbaar
O = Ondernemend
B = Bevlogen
O = Oplossingsgericht
B = Behulpzaam

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt met allerlei randzaken. Tijd die je veel liever in je bedrijf wilt steken. Wij helpen je daarbij. Door moeilijke dingen makkelijk te maken. Door ervoor te zorgen dat met onze software boekhouden makkelijk wordt.

Contactinformatie

Naam:

SnelStart

Website:

https://www.snelstart.nl/

Telefoonnummer:

0031 222 36 30 60

Emailadres:

Apps van SnelStart

Logo van SnelStart

SnelStart

boekhoudpakket

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power