App Markt NL

SDB Groep

SDB Groep

Wij geloven dat de zorgorganisatie in een continu veranderende omgeving efficiënt en plezierig kan werken. Met onze innovatieve en gebruikersvriendelijke software en services rondom medewerkers en cliënten maken wij handen vrij zodat de cliënt alle aandacht krijgt. Het geven van de beste zorg aan de cliënt. Daar gaat het om!

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en levert SDB Groep innovatieve en specialistische ICT-oplossingen voor de zorgsector. Met meer dan 120 medewerkers hebben wij als gezamenlijk doel om de zorgmedewerker in staat te stellen de beste zorg aan de cliënt te geven.

SDB Groep levert innovatieve SaaS oplossingen die klanten gebruiken om HR, salarisadministratie en personeelsplanning processen te automatiseren, alsmede een gebruiksvriendelijk en multifunctioneel ECD-product en een Business Intelligence tool. Uitstekende oplossingen die door meer dan 500 klanten worden gebruikt. Door het brede portfolio van oplossingen die wij kunnen integreren, zijn wij de enige partij in de zorg die een full-suite SaaS oplossing met BI en Analytics toepassingen kan bieden.

Al onze medewerkers hebben hart voor de zorg en affiniteit met de zorgsector. Dit is onderdeel van ons DNA en onze kernwaarden. De combinatie met onze uitstekende producten zorgt ervoor dat wij ons onderscheiden van de concurrentie. We hebben vier kantoren verspreid over Nederland, zodat we lokaal goed vertegenwoordigd zijn.

Contactinformatie

Naam:

SDB Groep

Website:

https://www.sdbgroep.nl/

Telefoonnummer:

0031 70 357 0800

Emailadres:

Apps van SDB Groep

Logo van SDB HR

SDB HR

personeelsadministratie (hrm) pakket

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power