App Markt NL

Coachview

Coachview

Verbaast het je als we zeggen dat we bevlogen code poëten zijn? Vast niet. Interessanter is waarom wij elke dag klaarstaan voor onze opleiders. Het antwoord? De vrijheid die we ze dag in dag uit mogen bieden. Ook aan onszelf overigens. We verwachten dat het ook voor jou veel kan betekenen.

Vrijheid geven door te luisteren

Waar wij verstand hebben van ICT, heb jij dat van de opleiderswereld. Het belang van jouw wensen vinden we dan ook cruciaal. Waar zouden we zijn zonder jou, durven we bijna te stellen. Want samen zetten we de nieuwste en interessante ontwikkelingen om in robuuste oplossingen.
 

Stille kracht met veel functionaliteit

Wij smullen van functionaliteit. Het staat nog net niet op onze lunchtafel. Functionaliteit die op 5 manieren handig is, zorgt dat wij introverte types high-fivend door het pand stormen. Want onze kick is zorgen dat we op zoveel mogelijk wensen tegelijk naadloos aansluiten.
 

Alles voor de juiste klik

We zijn een software ontwikkelaar voor opleiders, die verder kijkt dan software. Want elke schakel telt: software, helpdesk en training. Wij noemen je soms gebruiker, maar denken in mensen oprecht verder helpen. Dat werkt alleen als we de juiste klik maken. En klikt het niet meer, dan zeg je gewoon op. Het enige wat wij willen is met ons team fantastische beheersoftware voor je maken.

Wij hebben het liever over hoe we jou kunnen helpen. Met een kop koffie of thee erbij. Kom gerust eens langs om dat vrijblijvend te doen. Een woord dat bij ons nog echt die betekenis heeft. Eerlijk en transparant. Daar draait het bij ons om.

Contactinformatie

Naam:

Coachview

Website:

https://www.coachview.net/

Telefoonnummer:

0031 88 44 88 550

Emailadres:

Apps van Coachview

Logo van Coachview

Coachview

cursus administratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power