App Markt NL

Promptus Cursussoftware BV

Promptus Cursussoftware BV

In de wereld van opleidingen speelt Promptus Cursussoftware BV een belangrijke rol als leverancier van oplossingen met hoogwaardige productiviteitsverhogende software. Bijna 30 jaar ervaring op het gebied van cursusadministraties maakt Promptus Cursussoftware tot een van de meest ervaren aanbieders van oplossingen voor opleiders.

In 1990 installeerden wij voor de eerste keer onze software bij opleiders. Sindsdien volgden er zoveel opleiders, cursusbureaus en HR-afdelingen van grotere bedrijven, dat wij inmiddels de standaard op het gebied van cursusadministratie zijn. Natuurlijk zijn wij daar trots op. Maar nog trotser zijn wij op het feit dat ook de klanten van het eerste uur nog altijd klant bij ons zijn.
 

Wat maakt Promptus beter dan anderen?

Bij Promptus Cursussoftware snappen we inmiddels wel waar het bij het administreren van cursussen en opleidingen om draait. Al vanaf 1990 doen wij één ding, en dat is software voor opleiders bouwen. Van MS-DOS (kent u het nog?) via diverse versies van Windows tot de huidige, moderne versie.

Bij Promptus Cursussoftware vinden we uw proces nog belangrijker dan onze techniek. Niet wat technisch kan, maar de meest efficiënte administratieve ondersteuning van het opleidingsproces is ons uitgangspunt. Dat voor de realisatie daarvan gebruik wordt gemaakt van state-of-the-art technieken is voor ons vanzelfsprekend.

Bij Promptus Cursussoftware vinden wij de kwaliteit van onze software en de kwaliteit van onze service dermate belangrijk dat opleiders al meer dan 20 jaar geen reden hebben om over te stappen naar een andere dienstverlener.

Bij Promptus Cursussoftware is de programmatuur door de praktijk gekneed. Het programma is voor opleiders dermate intuïtief dat ook u er binnen een half uur mee aan de slag kunt. Geen dure, tijdrovende trainingen en vuistdikke handleidingen. U begrijpt Promptus omdat Promptus u begrijpt!
 

Missie

Promptus Cursussoftware BV wil als consultant en leverancier van tools, methodieken en trainingen voor opleidingsinstituten waarde creëren door alle administratieve processen rondom trainingen te optimaliseren en daarmee kostenbesparend te werken voor deze instituten.

Daarnaast wil Promptus met haar software het benaderen van doelgroepen voor opleidingsinstituten ondersteunen door bijvoorbeeld het fijnmazig en flexibel kunnen selecteren van potentiële cursisten en het beheren van klantrelaties (CRM). Zo kan voor de opleider waarde worden gecreëerd door bijvoorbeeld hogere rendementen te halen uit een mailing en klantcontacten te verbeteren.

Kortom: Wij bieden organisaties die zich bezighouden met het organiseren van trainingen, workshops, seminars en complete opleidingen een onmisbaar hulpmiddel bij het administreren van hun lessen en het managen van hun cursisten en potentiële cursisten.
 

Voor wie werken wij?

Wij zijn als onze klanten. We komen uit de opleidingswereld en geven wekelijks zelf trainingen. Wij gebruiken onze eigen software. We spreken dus de taal van opleiders, en opleiders herkennen dat. Sinds de introductie van Promptus in 1990 hebben we dan ook een groot aantal cursusinstituten en HR-afdelingen van bedrijven als klant mogen verwelkomen. Grote organisaties (met meer dan 100 administratief medewerkers) en kleine (eenpersoonsbedrijven). Overheid, universiteiten, non-profit en commercieel. Graag onderzoeken wij geheel vrijblijvend op welke manier Promptus ook uw organisatie kan helpen!

Contactinformatie

Naam:

Promptus Cursussoftware BV

Website:

https://www.promptus.nl/

Telefoonnummer:

0031 30 264 07 12

Emailadres:

Apps van Promptus Cursussoftware BV

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power