App Markt NL

Eudonet Stb

Eudonet Stb

Eudonet Stb gelooft in verbinding.
Met onze software verbinden wij data, processen en mensen.

Verbinding vindt u ook terug in onze werkwijze. Wij kiezen voor een lange termijnrelatie, waarbij toewijding, transparantie en innovatie onze kernwaarden zijn. Zo werken wij al ruim 25 jaar, met een welbewuste keuze voor een branchefocus. De klanten die wij bedienen kennen we door-en-door, maar ook de branches waarin zij werkzaam zijn. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers volledig ontzorgen op het ICT-domein.
 

Toewijding

De toewijding naar onze klanten is groot. Dat is niet van boven opgelegd: het behoort tot de tweede natuur van al onze medewerkers. We staan dicht bij onze klanten en beschouwen onszelf als partner van onze opdrachtgevers. We streven er voortdurend naar om met elkaar tot het beste resultaat te komen. Wij staan u terzijde om de verandering in gang te zetten, maar blijven ook aan boord tot de nieuwe werkwijze succesvol is geïmplementeerd. Ook daarna verdwijnen we niet uit uw beeld.
 

Transparantie

Eudonet Stb is een Nederlands bedrijf, dat is opgericht in 1992. We bedienen meer dan 300 klanten, waarmee wij met het overgrote deel al jaren een relatie hebben. Betrouwbaarheid en transparantie zijn daarbij belangrijke waarden die wij hanteren. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Zo weet u steeds precies waar u aan toe bent.
 

Innovatie

Binnen ons vakgebied is innovatie van groot belang. Voor ons betekent het vernieuwing en groei. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en monitoren voortdurend trends en ontwikkelingen. Ook de ontwikkelingen en vernieuwingen in uw branche blijven voortdurend een aandachtspunt, waarbij we continu een koppeling maken naar onze dienstverlening. ‘Eudonet Stb geeft antwoord op de vragen die ik morgen heb’, zei een klant ooit. Beter kunnen we het niet verwoorden.
 

MVO

Wij proberen op een bewuste wijze invulling te geven aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zijn we gestart met het vervangen van ons wagenpark door milieuvriendelijkere auto’s. Inmiddels is meer dan de helft van onze bedrijfsauto’s of elektrisch of hybride. De locaties van onze kantoren zijn bewust op loopafstand van een station gekozen. Onze vestigingen zijn uitgerust met geavanceerde video-conferencing apparatuur, waardoor het aantal fysieke verplaatsingen is afgenomen. Eudonet Stb heeft gekozen voor het datacenter van Previder voor het hosten van haar SaaS klanten. Previder beschikt over een groencertificaat. Waar wij ons steentje kunnen bijdragen aan MVO doen wij dat.

Contactinformatie

Naam:

Eudonet Stb

Website:

https://www.stb.nl/

Telefoonnummer:

0031 30 63 43 000

Emailadres:

Apps van Eudonet Stb

Logo van Stb Cursus

Stb Cursus

e-learning software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power