App Markt NL

AllSolutions

AllSolutions

AllSolutions is opgericht in 1987. Met een gedreven team van 35 medewerkers willen we betekenisvol zijn. Zowel voor klanten – onze ambassadeurs – als onze collega’s en partners. Dat doen we met heldere taal, duidelijke afspraken, en door een warme band op te bouwen met de mensen voor, en met wie we werken. We stoppen onze tijd en energie in de relatie met onze klanten en de kwaliteit van onze software. En we zijn stiekem best wel trots. Op ons werk, aansprekende klanten en de oplossingen die we leveren. 

Ongeveer 200.000 gebruikers in ruim 35 landen vertrouwen dagelijks op onze software. We werken voor waterschappen, NGO's, handel-, service- en verhuurorganisaties, ledenorganisaties en zakelijke dienstverleners. 

In een wereld waarin producten en diensten binnen de IT steeds gelijkvormiger worden, kunnen organisaties zich alleen onderscheiden door écht betekenisvol te zijn. Voor hun klanten en opdrachtgevers. Maar ook voor medewerkers, partners, toeleveranciers en ook zelfs voor de maatschappij. AllSolutions helpt projectgestuurde organisaties in verschillende branches om hun zaken écht goed voor elkaar te hebben.

Dat doen we door online bedrijfssoftware te leveren. We bieden een standaard oplossing die we inrichten naar de specifieke kenmerken van de branches waarin onze klanten actief zijn. Bij de ontwikkeling van onze software luisteren we goed naar jouw wensen. Zo weten we wat er speelt in je business én in de branche. Zo kunnen we snel en adequaat reageren op veranderingen. En zorgen we ervoor dat je mensen, teams en afdelingen optimaal met elkaar, met klanten én met partners samenwerken. Op basis van kloppende en actuele data. En met één, enkele versie van de waarheid. Daardoor kun je jouw doelen behalen en (verdere) groei faciliteren.
 

We zijn pas tevreden als jij dat bent

Iedere dag werken we met veel energie om van jouw organisatie een echte ambassadeur van AllSolutions te maken. Zodat jij je enthousiasme en tevredenheid over ons deelt met collega ondernemers. Met ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek maken we die ambitie ook concreet. Zo zijn we in staat om jouw software én onze dienstverlening te verbeteren.

Contactinformatie

Naam:

AllSolutions

Website:

https://www.allsolutions.nl/

Telefoonnummer:

0031 348 430 110

Emailadres:

Apps van AllSolutions

Logo van AllSolutions

AllSolutions

ledenadministratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power