App Markt NL

AllSolutions

AllSolutions

Ledenorganisaties

AllSolutions kent als geen ander de uitdagingen waar je als vereniging mee te maken hebt. Doordat wij een diversiteit aan ledenorganisaties als klant bedienen, snappen we dat een actueel thema bijvoorbeeld is dat je je leden niet alleen onderling wil verbinden, maar ook dat je meer binding met je leden wenst. De software van AllSolutions waarin (online) samenwerken en kennis delen centraal staat, helpt je hierbij.
 

Ledenadministratie en interactie centraal

AllSolutions, de software voor verenigingen, is een geïntegreerde, online cloud-oplossing. De software stelt de ledenadministratie centraal en biedt je talloze mogelijkheden voor interactie met en tussen leden. Bijvoorbeeld dankzij modules voor leden-, content- en documentmanagement. Je hebt alles wat je nodig hebt voor het inrichten van websites. En wat te denken van een uitgebreid ledenportaal? Je leden hebben altijd en overal toegang tot de juiste informatie. Zodat je als vereniging volop werk kunt maken van interactie. Van communicatie. Van écht samenwerken.
 

Snel en veilig bij informatie

Met AllSolutions, de software voor verenigingen, koppel je een online aanmelding direct aan een digitaal persoonsgebonden dossier. Je geeft leden veilig en snel toegang tot hun gegevens en biedt ze de mogelijkheid om eenvoudig informatie op te vragen.
 

Jouw ledenadministratie staat centraal

 • leden & donateurs
  In AllSolutions beheer je eenvoudig alle gegevens van je leden en donateurs. Je beheert in de ledenadministratie software al je lidmaatschappen, ledengroepen, contributies, giften, abonnementen op tijdschriften en (juridische) dossiers. AllSolutions regelt al je (digitale) facturen, automatische incasso van lidmaatschappen, giften en abonnementen.
 • online samenwerken
  Bedrijfsmatig toepassen van sociale netwerk technologie maakt samenwerken vele malen efficiënter dan via traditionele middelen als e-mail. Informatie is niet alleen sneller (terug) te vinden, maar ideeën worden direct omgezet in acties waarvan iedereen meteen het resultaat ziet. Met functionaliteiten als het prikbord en kringen kun je 20-25% efficiënter werken!
 • crm
  Het goed beheren van informatie van je relaties is van groot belang voor je organisatie. Als het gaat om je prospects, klanten, leveranciers of leden, wil je in één oogopslag alle gegevens en documenten van je relatie zien. In de relatiebeheer software van AllSolutions kun je alles snel terug vinden.
 • financieel
  De financiële administratie bevat je complete boekhouding, voor al je bedrijven. Hier worden ook je inkomende en uitgaande facturen beheerd, je activa en verplichtingen vastgelegd en je debiteuren en crediteuren bewaakt. Financiële verslagen maak je eenvoudig en snel met de geïntegreerde verslaggenerator. Je kunt alle gewenste financiële managementinformatie overzichtelijk presenteren.
 • documenten
  Het AllSolutions DMS systeem integreert je documentstromen naadloos in je bedrijfsprocessen. Nieuwe documenten maken, samen aan een document werken, documentversies beheren en documenten delen is gemakkelijker dan ooit.
 • business intelligence
  Met de volledig geïntegreerde business intelligence software van AllSolutions kun je alle opgeslagen bedrijfsinformatie snel en eenvoudig omzetten in indicatoren, rapportages en analyses. Vanuit alle overzichten zoom je direct in op de onderliggende details en administraties.

Details

Naam:

AllSolutions

Uitgever:

AllSolutions

Categorie:

ledenadministratie software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van AllSolutions
Overzicht Nederlandse ledenadministratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power