App Markt NL

PC Leden

PC Leden

PC Leden is een totaaloplossing

PC Leden als lokale totaal oplossing voor verenigingen en stichtingen regelt de complete leden-, debiteuren én (eenvoudige) grootboekadministratie.
 

PC Leden kent

PC Leden kent enkele duizenden tevreden gebruikers waaronder (sport)verenigingen, stichtingen en gebruikers uit het midden- en kleinbedrijf. PC Leden is een volwaardig ledenadministratie pakket inclusief een eenvoudige boekhouding.
Veel organisaties kiezen voor PC Leden, niet alleen vanwege de aanschafprijs.
 

PC Leden biedt

Aan u als ledenadministrateur of penningmeester van een vereniging of stichting de mogelijkheid om uw ledengegevens up-to-date te houden, de contributie(s) en donatie(s) te verwerken en (financiële) rapportages te overleggen.
Uw vereniging of stichting heeft op vele momenten contact met de buitenwereld. Variërend van het aanmaken van incassobestanden, het versturen van acceptgiro’s en het registreren van betalingen tot het leveren van actuele gegevens betreffende leden en donateurs. Een goed systeem wat u daarbij ondersteunt is onontbeerlijk. PC leden is zo’n systeem.

C Leden ondersteunt u met een eigen helpdesk. Support kunnen krijgen is erg belangrijk. PC Leden geeft u de mogelijkheid om een helpdesk contract af te sluiten. Met een helpdesk contract kunnen wij u alle ondersteuning geven die u nodig heeft om de administratie van uw vereniging probleemloos te laten verlopen.

Met een helpdeskcontract krijgt u:

  • Toegang tot een Mijn PC Leden
  • Telefonische support
  • Ondersteuning via de mail
  • Gratis updates (op huidige versie)
  • Korting bij aanschaf nieuwe versie

 

Mijn PC Leden

Een gebruiker met een helpdeskcontract heeft toegang tot een afgeschermd gedeelte van de website waarin additionele informatie te vinden is. U krijgt hiervoor een inlognaam en een wachtwoord welke u toegang geven tot dit onderdeel van de website.
Deze informatie is 24 uur 7 dagen in de week beschikbaar. U kunt hier naast de antwoorden op aanvullende vragen ook updates downloaden, documenten (bijvoorbeeld handleidingen) en werkinstructies raadplegen.

 

Telefonisch support

Is ook aan te vragen buiten de vaste inbel uren, onder andere op dinsdagavond.
Veel verenigingen steunen op vrijwilligers die naast hun baan vaak in de weekenden en avonduren zich inzetten voor de verenigingen. PC Leden helpdesk biedt nu ook de mogelijkheid om telefonische ondersteuning aan te vragen buiten de vaste momenten in de week om.

Contactinformatie

Naam:

PC Leden

Website:

https://www.pcleden.nl/

Telefoonnummer:

0031900 – 725 33 36

Emailadres:

Apps van PC Leden

Logo van PC Leden

PC Leden

ledenadministratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power