App Markt NL

Sportlink

Sportlink

Over Sportlink

We zijn in 2001 begonnen. Vanuit sportverenigingen en sportbonden werd het signaal afgegeven dat het veel tijd en werk kostte om administratieve processen uit te voeren. De samenwerking tussen sportbonden en sportverenigingen kon op het gebied van ledenadministratie vereenvoudigd worden. Naar aanleiding van dit signaal biedt Sportlink Services nu een totaaloplossing voor verenigingen en bonden.

Het doel: het aanbieden van oplossingen voor zowel sportbonden als sportverenigingen, waarmee alle administratie geautomatiseerd wordt. Het verlenen van service staat hierbij voorop. Sportlink is dit doel nooit voorbij gestreefd. Ieder product, iedere ontwikkeling is er door en voor de sport.

Momenteel zijn 12 sportbonden en ruim 7.000 sportverenigingen aangesloten bij Sportlink. Met andere woorden, het overgrote deel van het aantal sportverenigingen in Nederland maakt gebruik van de diensten en oplossingen die Sportlink te bieden heeft. Sportlink is hiermee marktleider op het gebied van het automatiseren van ledenadministratie voor sportbonden en sportverenigingen en staat bekend als robuust en veilig. Ook maken ruim 1,5 miljoen mensen gebruik van onze apps.

Missie

Sportlink. Voor een optimale sportbeleving.

Visie

Met onze software, diensten en kennis maken we het organiseren van sport leuker en eenvoudiger. Dat doen we voor veel verenigingen in Nederland zodat de clubs zich kunnen richten op hun leden, de sporters en de vrijwilligers. Meer tijd voor de club, voor de mensen en vooral meer tijd voor sport. Dat is ons doel en dat is waar we ons elke dag voor inzetten.

Contactinformatie

Naam:

Sportlink

Website:

https://www.sportlink.nl/

Telefoonnummer:

003188 7700500

Emailadres:

Apps van Sportlink

Logo van Sportlink Club

Sportlink Club

ledenadministratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power