App Markt NL

Vreugd software

Vreugd software

Ons doel?

Wij willen dat onze gebruikers blij worden van het werken met onze software.

Hoe doen we dat?

Door de software zo eenvoudig mogelijk te begrijpen te maken en alle functionaliteiten te bieden die nodig zijn voor een goede ledenadministratie.

Om dit voor elkaar te krijgen maken wij gebruik van de nieuwste software technieken. Zo is VreugdOnline gemaakt in de programmeercode die grote organisaties, zoals banken en vliegtuigmaatschappijen, voor grote projecten gebruiken: Angular. Hiervoor hebben wij topprogrammeurs in ons team.

Jouw voordeel hiervan is dat je altijd voorop loopt en met de nieuwste technieken werkt, snel met het ledenadministratie programma kunt werken en altijd een snelle en vriendelijke gebruikerservaring krijgt. Daar doen wij het voor!

Hoe het begon

In 1989 startte Jean-Paul Vreugd het bedrijf Vreugd Software. Paul had eigen dansscholen en zette voor de ledenadministratie een eenvoudig en goed werkend programma op. Dit programma vond al rap zijn weg naar veel collega’s in de danswereld. Daarna volgde de sportwereld waar VreugdOnline op een beurs meer dan 100 nieuwe sportscholen als klant bij schreef.

Marktleider

Met de opkomst van Vreugd Software ging er een frisse wind door de markt van software systemen. VreugdOnline werd in slechts een paar jaar tijd marktleider. En steeds meer branches ontdekten het gemak van Vreugd Online. Naast vele sportscholen en wellness centra stapten steeds meer sportverenigingen over op VreugdOnline. Daarna volgen er ook vele gemeenten, bijvoorbeeld Amsterdam, Almere, Utrecht. Verder willen veel verenigingen van hun Excel ledenadministratie af.
Hierdoor komen er ook steeds meer algemene en bedrijfsverenigingen, zoals een tandartsen- specialisten vereniging Ook kiezen steeds meer bedrijven die werken met reserveringen of met locatieverhuur voor de eenvoud van Vreugd Online.

Alles online

Vreugd Software volgt de nieuwste ontwikkelingen in de software wereld op de voet en past die waar mogelijk toe. Producten en diensten worden uitgebreid om klanten op zoveel mogelijk fronten te voorzien van hoogwaardige software. Ook de stap naar de ontwikkeling van de webapplicatie Vreugd Online is met veel overgave in 2015 genomen. Daarna kwam er een explosie van bedrijven die alles online willen. Dus online aanmelden, reserveren, proefles aanvragen. En een eigen app.  Al het handmatige werk vervalt hierdoor. Klanten melden zichzelf aan en betalen online, de ledenadministratie loopt vanzelf vol. Eénmaal per maand incasseren is vaak het enige dat nog nodig is. In 2018 is de ledenadministratie software VreugdOnline in zijn geheel aangepast voor de komende jaren. Wij voorzien op korte termijn dat het software programma VreugdOnline als “progressive app” gedownload kan worden op elke mobiel.

De lat ligt hoog bij Vreugd. “Het feit dat we marktleider in meerdere sectoren zijn, maakt ons niet lui, integendeel. Onze liefde voor het vak en expertise op het gebied maakt ons hongerig naar meer. Daarom zoeken we altijd naar de volgende stap in verbeteringen en updates. We willen al onze klanten laten zien dat Vreugd Software de juiste keuze is!”

Contactinformatie

Naam:

Vreugd software

Website:

https://www.ledenadministratieonline.nl/

Telefoonnummer:

003155 5340396

Emailadres:

Apps van Vreugd software

Logo van Vreugd Software

Vreugd Software

ledenadministratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power