App Markt NL

Visma

Visma

HRM software van Visma

Volledig geïntegreerde softwareoplossing voor Human Resource Management en salarisverwerking. Het stelt het lijnmanagement en de werknemers in staat om taken die voorheen bij HRM lagen uit te voeren.

Herhalende administratieve plichten zoals het bijhouden van verlofkaarten, het registreren van verzuim en het onderhouden van persoonsgegevens, kunnen zonder tussenkomst van HRM worden afgehandeld.
 

De HRM Software van Visma is daarmee:

 • Werkdrukverlagend
 • Kostenbesparend
 • Communicatie versterkend
 • Gebruikersvriendelijk
 • Innovatief 
   

Voor medewerkers

Visma HRM biedt geavanceerde bedrijfsautomatisering in combinatie met uitgebreide, naadloze integratie met andere online diensten. Vergroot de efficiency van uw organisatie door uw operationele processen te stroomlijnen, vervelende handmatige taken te automatiseren en te profiteren van geïntegreerde online diensten.

 • HRM software functionaliteiten
  De uitgebreide functionaliteit van onze HRM softwareoplossing stelt onze klanten in staat om hun HR-processen optimaal in te richten en zodoende hun medewerkers te ondersteunen in de uitoefening van hun werkzaamheden. Anywhere, any time, any device.

 • Tevreden HRM software klanten
  Dankzij onze uitgebreide kennis van de markt en efficiënte, stabiele en betrouwbare software zorgen wij voor een optimale ondersteuning van de Human Resource processen van onze klanten. Wij hebben ruime ervaring in diverse branches.

 • Mobile HRM software
  Met onze HRM-app heeft u eenvoudig inzicht in uw actuele gegevens. Wanneer en waar u maar wilt, altijd toegang tot de belangrijkste personeelsinformatie. Medewerkers hebben met de app de meest recente loonstroken altijd bij de hand en kunnen snel en eenvoudig digitaal onkosten declareren.

 • SaaS
  Visma biedt de HRM oplossing ook aan als Software as a Service, afgekort SaaS. Met deze dienst wordt de software als een online service aangeboden. Omdat wij het onderhoud na 22.00 uur of in de weekenden uitvoeren, is onze HRM software altijd up-to-date én beschikbaar voor gebruik

 • Integratie HRM-software
  Visma heeft een breed samenwerkingsverband met organisaties die HR-producten en HR-diensten aanbieden die aanvullend zijn op de oplossingen van Visma. Door deze overeenkomsten zijn wij in staat onze klanten nog beter van dienst te zijn.

 

Tevreden HRM software klanten

Dankzij onze uitgebreide kennis van de markt en efficiënte, stabiele en betrouwbare software zorgen wij voor een optimale ondersteuning van de Human Resource processen van onze klanten. Wij hebben ruime ervaring in diverse branches.

"We hebben geen P&O afdeling maar we doen wel heel veel aan P&O. Door de groei van ZLM werd het uniform toepassen van de regels zonder P&O afdeling erg lastig. Door Visma.net HRM & Payroll is dit probleem nu opgelost."

Details

Naam:

Visma

Uitgever:

Visma Software B.V.

Categorie:

personeelsadministratie (hrm) pakket

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Visma Software B.V.
Overzicht Nederlandse personeelsadministratie (hrm) pakketten

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power