App Markt NL

UitvaartSuite

UitvaartSuite

De UitvaartSuite is hét modulaire programma voor de uitvaartbranche. Het programma bestaat uit drie basisversies die uit te breiden zijn met modules.

De drie basisversies zijn:

  1. UitvaartSuite Basis Begraafplaatsen en Crematoria
  2. UitvaartSuite Basis Uitvaartadministratie
  3. UitvaartSuite Basis Persoonsadministratie

Iedere UitvaartSuite Basis kan worden uitgebreid met optionele modules die naadloos met elkaar samenwerken. Hierdoor kan de UitvaartSuite worden afgestemd op elke gewenste bedrijfsomgeving. U betaalt en gebruikt dus alleen wat u nodig heeft met de mogelijkheid om op ieder moment naar behoefte uit te breiden.

De UitvaartSuite groeit met uw bedrijf mee!

De UitvaartSuite is voorbereid op nieuwe ontwikkelingen, Zo komt het steeds vaker voor dat de exploitatie of het beheer van een begraafplaats of crematorium door een uitvaartvereniging, uitvaartverzekeraar of uitvaartonderneming wordt overgenomen. Gegevens kunnen met behulp van de UitvaartSuite eenvoudig van de 'ene' naar de 'andere' administratieworden overgezet.
 
In de UitvaartSuite worden de brongegevens gepresenteerd in een modern vormgegeven hoofdscherm. In dit hoofdscherm worden alle belangrijke en relevante gegevens in één scherm getoond zonder gebruik te maken van tabbladen. De schermen zijn door ons ontwikkeld om zoveel mogelijk informatie weer te geven tijdens bijvoorbeeld een telefoongesprek. Het werken met de UitvaartSuite gaat hierdoor snel en eenvoudig!

Er kunnen diverse standaard werkwijzen of routines worden ingesteld, zodat het programma nog gebruiksvriendelijker wordt. Ook wordt hiermee de kans dat de gebruiker bepaalde, soms cruciale, handelingen vergeet minimaal. Uiteraard kan indien gewenst ook juist worden afgeweken van de standaard ingestelde werkwijze. De klant staat immers centraal.
 
De UitvaartSuite heeft ook handige hulpfuncties voor het invoeren van namen en adressen inclusief een zelflerende postcodetabel.

Details

Naam:

UitvaartSuite

Uitgever:

Trobit

Categorie:

relatie management (CRM) pakket

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Trobit
Overzicht Nederlandse relatie management (CRM) pakketten

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power