App Markt NL

TimeTell

TimeTell

De planningsmodule van TimeTell is een gebruiksvriendelijk en intelligent hulpmiddel om personeel, taken activiteiten en projecten te plannen. De module kan gecombineerd worden met tijdregistratie, zodat de realisatie vergeleken kan worden met de planning.
 

WAAROM KIEZEN VOOR DE PLANNING SOFTWARE VAN TIMETELL?

PERSONEEL- & DIENSTROOSTERPLANNING

  • Personeel wordt ingepland op een dienst (dag, avond of nacht).
  • TimeTell houdt rekening met verlof, ziekte.
  • Rooster is door medewerkers op te vragen via de TimeTell App.
  • Synchronistaie met MS Outlook is mogelijk.
    PROJECT & RESOURCE ALLOCATIE PLANNING
  • Planning van taken, activiteiten en projecten.
  • Grafische weergave Gantt charts.
  • Milestones en baselines
  • Matchen van capaciteit op basis van vraag en aanbod.

Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van onze planning software voor uw organisatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

 

DIENSTROOSTERPLANNING

Met TimeTell kunt u eenvoudig handmatig personeel inplannen op diensten. Tijdens het planproces maakt de planner gebruik van competentieprofielen, die in TimeTell aan de medewerker gekoppeld zijn. Op deze manier worden bijvoorbeeld dag-, avond- en nachtdiensten
met terugkeerpatronen gecreëerd. Voor medewerkers zijn de toegewezen dienstroosters inzichtelijk via de agenda optie in de TimeTell App en Web versie.

 

PROJECTEN

Een project bestaat uit verschillende fasen, die een verband met elkaar hebben en volgtijdelijk moeten worden uitgevoerd. Met TimeTell kan men projectplannen maken, compleet met grafische weergave van de fasen in de vorm van Gantt charts. Verder biedt TimeTell de mogelijkheid om te werken met onderlinge afhankelijkheden, baselines en milestones.

 

BESCHIKBAARHEID

De beschikbaarheid maakt onderdeel uit van het Allocatie Planbord en geeft inzicht in het aantal uur dat medewerkers ingepland kunnen worden. De beschikbaarheid is gebaseerd op verlof en ziekte, contracturen, roosters en competenties, die in de stamgegevens in TimeTell kunnen worden vastgelegd. Verlof en ziekte kunnen in TimeTell worden geregistreerd, of uit een extern systeem geïmporteerd worden. Overigens kan op basis van deze informatie ook een vakantieplanning gemaakt worden.

ALLOCATIE PLANBORD

Het Allocatie Planbord is het hart van het TimeTell planningsproces. Op dit Planbord komen de capaciteitsvraag (resource aanvraag) en het capaciteitsaanbod (beschikbaarheid) samen. Op basis van deze informatie kunnen medewerkers worden ingepland op een week- of dagplanning. Deze planning kan vervolgens worden weggeschreven in de TimeTell agenda en worden gesynchroniseerd met de Outlook agenda.

Details

Naam:

TimeTell

Uitgever:

TimeTell

Categorie:

projectmanagement software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van TimeTell
Overzicht Nederlandse projectmanagement softwares

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power