App Markt NL

Teamspot

Teamspot

Leren in bedrijven, leren met bedrijven

Het leren en samenwerken met bedrijven wordt voor leerlingen en docenten steeds belangrijker. De arbeidsmarkt en technologie veranderen snel, waardoor er nieuwe scholingsbehoeften ontstaan. Stages, praktijkopdrachten en loopbaanoriëntatie krijgen meer impact.

Teamspot helpt u om alles rondom 'binnen-buiten' leren te realiseren. Hierdoor neemt de kwaliteit van het onderwijs toe en wordt de werkdruk verminderd. De communicatie tussen bedrijven, docenten en leerlingen wordt makkelijker en inzichtelijk. Met de handige online stageboekjes wordt samenwerken in multidisciplinaire teams eenvoudig en vanzelfsprekend. Dat is ook goed voor het milieu, want er is minder papier nodig.

Het stimuleren van de betrokkenheid van bedrijven en docenten is essentieel. Teamspot sluit daarom aan bij de gewenste werkwijze van iedere school of afdeling en vergroot daarmee het draagvlak en gebruikersgemak. Teamspot is flexibel en is door middel van co-creatie ontwikkeld met en voor scholen. Daarnaast faciliteert Teamspot kennisdeling tussen alle deelnemers.

Vanuit onze jarenlange ervaring en onderzoeken denken wij graag met u mee. We geven advies en trainingen op maat voor scholen en bedrijven. 
 

Op school en de werkvloer

Teamspot is vanuit de praktijk ontworpen en werkt op elke PC, laptop, iPad en mobiel. Het is daarom heel handig te gebruiken op school en op de werkvloer.

Teamspot is naadloos te koppelen aan andere systemen, zoals het leerlingvolgsysteem en de website van de school.
 

Voordelen van Teamspot

 • Alles in één overzicht
  Teamspot verbindt o.a. leerlingen, docenten en bedrijfsbegeleiders binnen en buiten de school. Iedereen heeft zijn eigen portaal en beschikt zo over de meest relevante informatie en ondersteuning.

 • Online marktplaats
  De online stage- en bedrijvenmarktplaats biedt diverse mogelijkheden om bedrijven, praktijkopdrachten en beroepen te verkennen en te waarderen. Stageplaatsen aanvragen en toewijzen is heel eenvoudig.

 • Online stageboekjes
  Leerlingen zijn via Teamspot op de stageplek te volgen en te begeleiden. De handige online stageboekjes met mogelijkheden voor stageverslagen, foto's en video-opdrachten, maken het samenwerken nog makkelijker.

 • De hoogste kwaliteit
  Met de slimme CRM-functies draagt Teamspot bij aan een effectieve communicatie met de bedrijven. Automatische berichtgeving, geavanceerde e-mail mogelijkheden en beschikbaarheid- en voortgangsindicaties garanderen de hoogste kwaliteit. Met de koppeling met een leerlingvolgsysteem blijven de gegevens altijd up-to-date.

 • 50% minder werkdruk
  Met Teamspot regelt u alles 50% makkelijker en sneller. Met een paar muisklikken regelt u een stagemarktplaats, stageplaatsen, toewijzingen en kunt u snel acties opvolgen. Met de handige opties zoals bijvoorbeeld digitale handtekeningen voor stagecontracten kan ook uw school veel besparen op administratietijd.

 • Flexibele oplossing
  Teamspot is ontwikkeld met en voor scholen. Door middel van co-creatie sluit Teamspot naadloos aan op de behoeften en de visie van uw school. Teamspot is zeer flexibel en past bij elke werkwijze en bij elke opdracht in de school of afdeling. Met Teamspot verhoogt u de kwaliteit en de betrokkenheid van leerlingen, docenten en bedrijven.

Details

Naam:

Teamspot

Uitgever:

Elo Connect

Categorie:

cursus administratie software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Elo Connect
Overzicht Nederlandse cursus administratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power