App Markt NL

SalesManager

SalesManager

Projectbeheer

Voor het efficiënt beheren van projecten met de juiste mensen en middelen heeft SalesManager de projectmanagement module. Dit geeft de mogelijkheid om projecten op te delen in fasen. De fasen kunnen weer opgedeeld worden in taken. Door trajecten op te delen heb je overzicht op de voortgang. Zo kan je projecten strak plannen.
 

Van offerte naar project

Als er een akkoord komt op een offerte kan deze direct worden omgezet naar een project. De bedragen in de offerte vormen het budget van het project. De overgang van verkoop naar de projectorganisatie is naadloos. Alle communicatie die sales heeft gehad met de klant is in te zien. Mocht dit niet gewenst zijn dan kan de toegang tot deze gegevens afgeschermd worden.
 

Projectbeheer

Om te zorgen dat een project niet over de tijd of het budget heengaat is projectmanagement van belang. Relevante orderinformatie zoals prijsafspraken en gebudgetteerde uren zijn per direct beschikbaar bij het plannen en bewaken van projecten. Door in Projectmanagement van SalesManager Online projecten aan te maken kan je precies zien wie wat en wanneer doet. Je ziet wat de planning en het budget is, en hoeveel er nog gedaan moet worden. Mochten een overschrijding aan dreigen te komen dan kan je hier tijdig met de klant contact over opnemen.
 

De onderdelen van Projectbeheer

Projectbeheer van SalesManager biedt onder andere:

  • Projectmanagement met fasen en taken
  • Urenverantwoording (Timesheets)
  • Fiattering van de uren door een manager of coördinator
  • Ondersteuning van complexe tarievenstructuren en opslagen
  • Rapportage

Doordat projecten worden onderverdeeld in fasen en taken houd je overzicht op de voortgang. De taken kan je desgewenst toewijzen aan de medewerkers. Zij kunnen daarna aangeven hoeveel tijd eraan is besteed. Wanneer een medewerker een taak voltooid heeft kan dit van de checklist afgevinkt worden en kan er desgewenst meteen een factuur worden opgesteld. SalesManager Online ondersteunt ook of een manager of coördinator de uren eerst moet fiatteren. Mocht je gebruik maken van verschillende tarieven dan kan dit per medewerker of discipline aangegeven worden.
 

Doorlopende projecten

Met een vinkje kan je eenvoudig aangeven of het om een doorlopend project gaat. Op de timesheet van de medewerker verschijnt dan automatisch een timesheet regel.
 

Project template

Het is mogelijk om een bibliotheek op te stellen van de meest voorkomende type projecten. Een nieuw project wordt dan op basis van een template opgestart met meteen al de bijbehorende fasen, taken en desgewenst tarieven. Zo hoef je niet elke keer een project op te tuigen. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat er geen taken over het hoofd worden gezien.

Details

Naam:

SalesManager

Uitgever:

SalesManager Software B.V.

Categorie:

projectmanagement software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van SalesManager Software B.V.
Overzicht Nederlandse projectmanagement softwares

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power