App Markt NL

RemindoToets

RemindoToets

Met RemindoToets verzorgt u het volledige proces van toetsen en examineren vanuit een online beheeromgeving. Stel toetsen samen uit verschillende vraagtypen als meerkeuzevragen, hotspotvragen, sleep- en sorteervragen en open vragen. Verrijk cases met afbeeldingen, video’s en audiofragmenten. Bied uw toetsen aan in een veilige digitale afnameomgeving en stel de resultaten online beschikbaar aan de deelnemer.
 

Oefentoetsen en examens, volledig online

Met RemindoToets heeft u één platform voor auteurs, beheerders, docenten en deelnemers. De beheeromgeving RemindoToets Manager is uitsluitend toegankelijk voor u en uw team. Hier creëert u vragen, die u vervolgens combineert tot een toetsmatrijs. De veilige digitale afnameomgeving van RemindoToets kan worden gebruikt voor zowel oefentoetsen (formatief) als examens (summatief). RemindoToets maakt het mogelijk in dezelfde omgeving de antwoorden na te kijken én de toetsresultaten te tonen aan de deelnemers.

 • Zo flexibel als u wilt
  Ontwikkel, analyseer, verbeter en beheer uw toetsvragen in de online beheeromgeving. Verschillende typen vragen, zoals meerkeuzevragen, open vragen, hotspotvragen, sorteervragen en cases, brengt u samen in een toetsmatrijs. U kunt iedere deelnemer dezelfde toets laten maken, of per categorie een willekeurige vraag tonen zodat iedere deelnemer telkens een andere toets krijgt.

 • Neem toetsen af op papier met Print & Scan
  Exporteer uw toets als PDF om hem af te drukken. RemindoToets verwerkt automatisch de antwoorden als u het ingevulde antwoordblad inscant.

 • Veilig samenwerken was nog nooit zo gemakkelijk
  Doordat de beheeromgeving is gescheiden van de afnameomgeving, kunt u toetsmatrijzen en vragenbanken uitwisselen met collega’s, partners en zelfs andere onderwijsinstellingen. De unieke structuur van RemindoToets maakt het mogelijk eenvoudig en geborgd uw toetsen aan uw klanten en partners uit te leveren zonder de controle te verliezen.

 

Waarom kiezen voor RemindoToets?

 • Even geen internet? Geen probleem!
  Terwijl de deelnemer nadenkt over één vraag, worden in de achtergrond de volgende vragen geladen. Zo ontstaat er geen vertraging als de internetverbinding even wegvalt. De antwoorden van de deelnemer worden lokaal opgeslagen tot de verbinding weer hersteld is.

 • Online examens boeken met RemindoBooking
  Koppel RemindoToets met RemindoBooking om de inschrijving voor toetsen en examens online aan te bieden. Zo is uw examenproces van A tot Z verzorgd.

 • ISO 27001-gecertificeerd
  De informatie die gebruikers aan onze software toevertrouwen, is in veilige handen. Paragin heeft ruim 15 jaar ervaring met databeveiliging en stelt hoge eisen aan haar partners. Zowel wijzelf als ons datacentrum zijn ISO 27001-gecertificeerd.

 • Geen kosten voor hosting of beheer
  Alle software van Paragin wordt als SaaS (Software as a Service) aangeboden. Dat betekent dat u geen hostingkosten, licenties of andere ICT-zaken hoeft te regelen. RemindoToets wordt gehost in de beste datacenters van Europa.

 • Toegankelijk en meertalig
  Iedere deelnemer kan zijn toetsvenster eenvoudig aanpassen voor een zo prettig mogelijke afname. Zo kan de leesbaarheid vergroot worden door het contrast te verhogen of het lettertype en de lettergrootte aan te passen. RemindoToets is bovendien meertalig en kan worden aangeboden in het Engels en Duits.

 • Gebaseerd op QTI 2.1
  RemindoToets is volledig conform QTI (Question & Test Interoperability) 2.1, de internationale standaard voor vraag- en toetsformats. Dit maakt het mogelijk vragen en resultaten te exporteren uit RemindoToets en te gebruiken in een andere toepassing, en vice versa.

Details

Naam:

RemindoToets

Uitgever:

Paragin

Categorie:

e-learning software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Paragin
Overzicht Nederlandse e-learning software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power