App Markt NL

Rechtsorde

Rechtsorde

Voor iedere juridische en fiscale professional

Rechtsorde is zeer gebruiksvriendelijk en biedt de mogelijkheid iedere gewenste bron toe te voegen. Hierdoor is Rechtsorde geschikt voor iedere professional die beter bij wil blijven, efficiënter wil werken en minder tijd kwijt wil zijn met het zoeken naar juridische of fiscale informatie. Van advocaat tot rechtenstudent. Van bedrijfsjurist tot bedrijfsfiscalist.

Rechtsorde wordt gebruikt door advocatenkantoren, de rechterlijke macht, bedrijfsjuridische afdelingen, (middel)grote belastingadvieskantoren, universiteiten en centrale en decentrale overheidsinstellingen.

 

Gebruiksvriendelijk en actueel

Rechtsorde is ontwikkeld door professionals uit de praktijk en werkt eenvoudig en intuïtief. Daardoor vindt u razendsnel de informatie die u nodig heeft. Of het nu gaat om algemene juridische of fiscale informatie die u helpt de context te begrijpen, om commentaren waarmee u een zaak doorgrondt, of om die ene uitspraak die u helpt bij de onderbouwing van uw standpunt.

Met Rechtsorde blijft u daarnaast eenvoudig bij op uw vakgebied. In één overzichtelijke attendering ontvangt u alle relevante ontwikkelingen op een rij. Van artikelen uit relevante vakbladen tot de laatste uitspraken van alle rechterlijke instanties. U geeft bovendien zelf aan in welke frequentie u deze attendering wilt ontvangen en van welke bronnen. Precies zoals u het wilt.
 

en investering die zich terugverdient

Met Rechtsorde bespaart u tijd en kosten doordat u prettiger, sneller en efficiënter werkt. Doordat u minder tijd kwijt bent met het zoeken naar informatie of het bijblijven op uw vakgebied, verdient u de investering in Rechtsorde eenvoudig terug.

Daarnaast biedt Rechtsorde u inzicht in het gebruik van de informatiebronnen waarop u een abonnement heeft. U kunt hierdoor een goed onderbouwde afweging maken waar u uw informatiebudget aan wilt (blijven) besteden. Onze Accountmanagers helpen u hierbij graag.

De prijs voor een abonnement op Rechtsorde is gebaseerd op het aantal fee-earners of professionals binnen uw organisatie en bedraagt € 600,– per fee-earner / jurist, exclusief btw per jaar. In deze prijs zijn alle relevante openbare juridische informatiebronnen opgenomen. Niet inbegrepen is de toegang tot betaalde informatiebronnen.

Indien u geïnteresseerd bent in Rechtsorde, informeren wij u graag over de mogelijkheden en kosten voor uw organisatie. U kunt Rechtsorde, inclusief alle openbare bronnen en een selectie van veelgebruikte betaalde informatiebronnen gebruiken.  Vraag nu een gratis demo aan en gebruik twee weken op proef.

 

1. Rechtsorde biedt de beste zoekervaring voor juristen

Rechtsorde is ontwikkeld voor en door juristen en is zeer gebruiksvriendelijk. Met Rechtsorde vindt u sneller dan met andere systemen wat u zoekt.

2. Rechtsorde integreert iedere gewenste juridische bron

Met Rechtsorde doorzoekt u openbare juridische bronnen, uw abonnementen bij juridische uitgeverijen én uw eigen juridische know-how.

3. Rechtsorde biedt bruikbaar inzicht

Met Rechtsorde heeft u helder inzicht in het gebruik van juridische bronnen binnen uw organisatie. Inzicht waarop u beslissingen kunt baseren.

Details

Naam:

Rechtsorde

Uitgever:

Rechtsorde

Categorie:

juridische software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Rechtsorde
Overzicht Nederlandse juridische software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power