App Markt NL

PolderSoft Ledenadministratie

PolderSoft Ledenadministratie

Mogelijkheden

PolderSoft-Leden kan in de cloud en/of lokaal ingezet worden. De software heeft in alle versies dezelfde ruime mogelijkheden en kan overal gebruikt worden.

Cloud dezelfde mogelijkheden

De cloud-versie heeft dezelfde uitgebreide mogelijkheden als de lokale versie maar is vanuit alle internet-locaties beschikbaar. Voor honderden organisaties is dit inmiddels een prima uitkomst gebleken.

Multiuser

Meerdere gebruikers kunnen tegelijkertijd met het systeem werken. Wijzigingen worden direct zichtbaar bij andere gebruikers.

Snel

Het systeem werkt snel omdat er geen data over de lijn gaat. Er wordt rechtstreeks ingelogd op de server.

Ook geschikt voor Mac

Het systeem is ook geschikt voor Mac-users. Er is dus geen specifieke versie nodig. Via de Mac zijn er dezelfde mogelijkheden als voor de Windows-gebruikers.

Onbeperkt aantal users

Er kan een onbeperkt aantal leden ingevoerd worden. PolderSoft hanteert geen maximum aantallen.

Updates

Met de cloud-versie is het niet nodig om zelf updates uit te voeren. Deze worden door PolderSoft op de server gezet en zijn daarna voor alle gebruikers direct te gebruiken.

Overstap

Een overstap van de ene naar de andere versie is altijd mogelijk. Veel klanten kiezen inmiddels definitief voor de cloud-versie.

Printen

In de cloud-versie kunnen de eigen printers gebruikt worden. Er is geen speciale installatie nodig. De lokale versie gebruikt uiteraard ook de reguliere printer.

Import / export

Er zijn uitgebreide import- en exportmogelijkheden. In de cloud-versie kan er imported/exported worden van/naar de eigen schijf. De c:\-schijf is op vanaf de cloud een m:\ schijf omdat de server een eigen c:\ schijf heeft..

Inloggen

De cloud-versie is bereikbaar via de browser of een zg. client-programma. Het client-programma moet eenmalig geïnstalleerd worden en kan voor alle PolderSoft-versies gebruikt worden.

Werken via de browser

Als er gewerkt wordt via de browser dan is er een add-on nodig. Deze hoeft slechts eenmaal geïnstalleerd te worden.

Database op server

Bij de cloud versie staat de database en de software op de server. Er wordt via internet een verbinding gemaakt naar de cloudserver.

Pincode

Voor de lokale versie is er een pincode nodig. Deze heeft een bepaalde looptijd en kan regelmatig verlengd worden.

Details

Naam:

PolderSoft Ledenadministratie

Uitgever:

PolderSoft

Categorie:

ledenadministratie software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van PolderSoft
Overzicht Nederlandse ledenadministratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power