App Markt NL

Livits

Livits

Ledenadministratie

Tijden veranderen, en dat merken wij bij CCI Groep ook. Leden zijn tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend verbonden aan een vereniging, leden verwachten een professionele ledenorganisatie met een betrouwbare ledenadministratie die meegaat met de tijd. Leden hebben de behoefte om gehoord te worden, informatie op maat te krijgen om zich zodoende daadwerkelijk verbonden te voelen met de vereniging. Een goed functionerende ledenadministratie kan daarvoor zorgen.

CCI Groep pakt dit probleem aan door innovatieve software te ontwikkelen die het CRM en de ledenadministratie binnen een organisatie zichtbaar verbetert. Het resultaat is dat het individuele lid het middelpunt van de organisatie wordt. En daar draait de vereniging natuurlijk op en om!
 

Is uw ledenorganisatie klaar voor een nieuwe stap?

  • Wilt u aan de slag met een professioneel systeem waar u uw relaties en leden in kunt vastleggen, maar ook uw groepen commissies en besturen?
  • Maar waar u ook alle lidmaatschappen in kunt vastleggen, selecties kunt maken in het systeem (nooit meer Excel lijstjes)?
  • Of uw leden met 1 druk op de knop kunt uitnodigen voor uw bijeenkomst en u een gedegen contactregistratie kunt opbouwen?
  • En vanaf een (besloten) site, geautomatiseerde mutatieverzoeken kunt verwerken?

 Met ons relatie- en ledenbeheer systeem kan dit! Daarnaast is onze CRM software te integreren met CMS, DMS of andere systemen zoals MS Office en MS Outlook.

 

Livits

Ons eigen all-in-one softwaresysteem Livits is een gebruiksvriendelijk CRM, CMS én DMS systeem dat exclusief is ontworpen voor professionele ledenorganisaties. Dit totaalconcept sluit optimaal aan bij de ambities van professionele ledenorganisaties. Website, ledennet, communities, leden- en relatiebeheer, documentstromen en online communicatie komen in één systeem samen. 

Wilt u ook de CRM binnen uw ledenorganisatie naar een hoger niveau brengen en inzicht in het gedrag van uw leden krijgen? Dan is het kiezen voor de software van CCI Groep, die speciaal ontwikkeld is voor ledenorganisaties, een optie die u zeker moet overwegen.

Details

Naam:

Livits

Uitgever:

CCI Groep

Categorie:

ledenadministratie software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van CCI Groep
Overzicht Nederlandse ledenadministratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power