App Markt NL

Legalsense

Legalsense

Online praktijkmanagement software voor de juridische professional
 

Bespaar tijd door eenvoud

Logisch denken én doen staan bij Legalsense aan de basis, waardoor iedere juridische professional intuïtief aan de slag kan. Zonder training. Bespaar tijd en geld door het versimpelen van uw werkprocessen. Zo kunt u zich zorgeloos focussen op het succesvol afronden van uw zaken.
 

Overal effectief tijdschrijven

Maak tijdsregistratie eenvoudig en plezierig. Waar u zich ook bevindt, onderweg op kantoor of thuis, met Legalsense registreert u snel uw verrichtingen. Op uw manier. Of er nu gewerkt wordt op uurbasis, fixed-fee of budget, met accuraat tijdschrijven weet u exact wat iedere zaak kost.
 

Altijd weten wat er speelt

Op kantoor met enkele klikken een dossier inzien, op weg naar een afspraak declaraties bekijken, thuis in een oogopslag cruciale informatie opvragen of voor een vergadering een omzetrapport uitdraaien. Met Legalsense komt u snel tot de kern van de zaak.
 

Creëer uw ideale wereld

Werken zoals u dat wilt. Digitaal en online dossierbeheer, administratie, boekhouding en CRM. Legalsense biedt een alternatief op de alles-in-één aanbieder: gecombineerd werken in een totaaloplossing van marktleiders.

Details

Naam:

Legalsense

Uitgever:

Legalsense

Categorie:

juridische software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Legalsense
Overzicht Nederlandse juridische software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power