App Markt NL

Kennys Prinsys

Kennys Prinsys

Kennys Prinsys biedt complete HR-software. Met alle personeelsinformatie en HR-processen vanuit ons systeem krijgt u iets heel belangrijks terug: tijd voor uw personeel. Ons HR-pakket bestaat uit gebruiksvriendelijke modules. Kies zelf hoe uitgebreid Kennys Prinsys voor u wordt ingezet. Kennys Prinsys software is in verschillende vormen en maten beschikbaar voor organisaties met grote- en kleine personeelsbestanden. Al meer dan 30 jaar lang denken we mee met werkgevers, HR-managers, leidinggevenden en werknemers om op een prettige manier personeelszaken te beheren. We optimaliseren interne HRM-processen en ontzorgen op administratief gebied, door het geven van digitaal inzicht en overzicht.
 

Kies het HR-software pakket
dat bij uw organisatie past

 • Groot personeelsbestand?
  Voor grote organisaties biedt Kennys Prinsys een compleet HRM-softwarepakket. Een overzichtelijk dashboard voor de HR-manager, rapportages voor de directie, overzicht voor leidinggevenden en een handige app voor werknemers.
 • Een kleiner bedrijf?
  Zoekt u naar een eenvoudige online oplossing voor bijvoorbeeld urenregistratie, het verwerken van verlof en verzuim, en declaratiestromen? Onze mobiele app is hiervoor zeer geschikt. HRM-software hoeft niet duur en complex te zijn.
 • Accountant of partner?
  Wilt u als accountant of softwarepartner uw klanten voorzien van professionele personeelssoftware? Ook dan bent u bij Kennys Prinsys aan het juiste adres.
   

Kennys Prinsys software is geschikt voor organisaties
met grote- en kleine personeelsbestanden in elk denkbare sector

Details

Naam:

Kennys Prinsys

Uitgever:

Kennys Prinsys

Categorie:

personeelsadministratie (hrm) pakket

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Kennys Prinsys
Overzicht Nederlandse personeelsadministratie (hrm) pakketten

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power