App Markt NL

HRM4

HRM4

Uw HUMAN RESOURCE MANAGEMENT administratie is completer en efficiënter dan ooit met de HRM applicatie die Van Roon Automatisering heeft ontwikkeld samen met HRM4. Het gemak van één systeem waarin alle gegevens staan is nu ook beschikbaar voor het MKB. 

HRM4  Uw organisatie heeft op elk moment een compleet overzicht per medewerker.

Behalve personalia en contract gegevens worden ALLE details die betrekking hebben tot het dienstverband bijgehouden; bijvoorbeeld leaseauto, creditcard, telefoonabonnement, werkschoenen, etc. Belangrijke documenten zoals de getekende arbeidsovereenkomsten, ID’s en CV’s kunt u op medewerker niveau digitaal opslaan. Uw tijdsregistratie wordt compleet geautomatiseerd. 

Medewerkers kunnen online inloggen met de smartphone of PC en het eigen personeelsdossier inzien, afhankelijk van autorisatie. Vakanties kunnen worden aangevraagd door de medewerker. Declaraties en overuren kunnen door de medewerker worden doorgegeven. De leidinggevende ontvangt automatisch een email ter goedkeuring. Met HRM4 heeft de medewerker een transparant inzicht in de status van zijn vakantierechten, overuren en digitaal dossier.

Maar HRM4 kan veel meer. HRM4 kan worden uitgebreid met Wet Poortwachter, Projectadministratie en andere Modules. Interfaces met uw salarisadministratie en andere toepassingen zijn eenvoudig te realiseren. En heeft uw onderneming zéér specifieke wensen dan maakt Van Roon Automatisering een maatwerkoplossing.

De applicatie is ontworpen op het Filemakerplatform, dat kansen, schaalbaarheid en flexibiliteit biedt. Goed om te weten dat de hosting geschiedt op een uitermate veilige plek in Nederland.

Details

Naam:

HRM4

Uitgever:

Van Roon Automatisering

Categorie:

juridische software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Van Roon Automatisering
Overzicht Nederlandse juridische software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power