App Markt NL

EviCare

EviCare

Wat is EviCare?

Het meest complete elektronische praktijk dossier voor therapeuten en zorgverleners!

EviCare is dé praktijksoftware voor therapeuten die de effectiviteit van hun behandelingen willen meten, waardoor ze specifieker en effectiever kunnen behandelen. Met EviCare heb je meer dan een administratiepakket. Het bevat ook alles om professioneel en efficiënt te werken. Van je cliëntendossiers, agenda, facturen, rapportage, met EviCare heb je alles overzichtelijk in één programma.

Voor alle therapeuten en zorgverleners die betere op de cliënt afgestemde zorg willen bieden en minder tijd kwijt willen zijn aan administratie is er nu EviCare.

Speciaal ontwikkeld voor de complementaire zorg door zorgverleners die Practice based Evidence willen werken en de effectiviteit van hun behandeling willen meten.

Waarom kiezen voor EviCare?

Voor betere op je cliënt afgestemde zorg en minder administratieve rompslomp.

Meet de effectiviteit van je behandeling

Zie waar nog verbeterpunten in je behandeling liggen voor je cliënt.

Voer eenvoudig je administratie

Op een logische eenvoudige wijze die past bij jou als therapeut.

Correspondeer veilig met je cliënt

Beveilig je ook je eigen mail en daarmee de gegevens van je cliënt.

Krijg inzicht in jouw eigen praktijk

Stel je vragen aan EviCare en zie het antwoord in je rapportage.

Krijg feedback van je cliënt

Wat gaat goed en waar kun je jezelf nog in verbeteren.

Werk veilig en AVG-proof

Met praktijksoftware wat is beveiligd op het hoogste niveau.

Practice based Evidence

"EviCare is speciaal voor therapeuten en zorgverleners die kiezen voor Practice based Evidence werken, om zo de effectiviteit van de behandeling te meten."

Practice based Evidence werken betekent dat je de ervaringen van jou als behandelaar en de gegevens van de individuele cliënt meeneemt, in het aantonen van de effectiviteit van je behandeling. Er bestaat ook Evidence based Practice werken en daarbij neem je eerst de bewijslast uit wetenschappelijk onderzoek en baseer je daar je behandeling op.

Bij Practice based Evidence werken onderzoek je dus vanuit de dagelijkse praktijk of je behandeling werkt. Dat kun je doen op het niveau van je cliënt, door de effectiviteit van je behandeling tussen je consulten te vergelijken. 
Dit kan ook op het niveau van een beroepsgroep. Gezamenlijk alle data bij elkaar voegen en dan kijken of de betreffende therapie werkt. In EviCare kan dat beiden. Daarom is het ook voor een beroepsorganisatie interessant om met de leden gezamenlijk met EviCare te werken. 

Om EviCare ook aantrekkelijk te maken voor jouw dagelijkse praktijkvoering bevat EviCare ook alles wat je verder nog nodig hebt als therapeut om professioneel in je praktijk te werken. Zoals consultregistratie, agendabeheer, facturatie, administratie, beveiligde mail en nog veel meer.

Details

Naam:

EviCare

Uitgever:

APPelit

Categorie:

relatie management (CRM) pakket

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van APPelit
Overzicht Nederlandse relatie management (CRM) pakketten

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power