App Markt NL

Digitaal Kantoor

Digitaal Kantoor

Online offertes maken

Met Digitaal Kantoor kunt snel en eenvoudig een calculatie maken voor een potentiële klant. Deze calculatie kunt u met een druk op de knop verwerken tot een document. Na controle, kunt u deze als offerte naar de klant sturen. Met nog een druk op de knop, kunt u dit document toevoegen aan een mail en als PDF de klant toesturen.
 

Online projectmanagement

Alle (lopende) projecten binnen uw organisatie brengen veel verschillende soorten informatie met zich mee. Het is efficient, slim en handig als deze informatie voor iedere medewerker die bij een project betrokken is, beschikbaar is. Digitaal Kantoor biedt u een softwarepakket dat dit mogelijk maakt, waardoor u als nooit tevoren waakt over uw projecten. 24/7 bent u in staat om online de door u gewenste informatie helder en duidelijk naar boven te halen zodat u tijdig kunt (bij)sturen.
 

Online urenregistratie

De online urenregistratie is voor een onderneming cruciaal. De een schrijft zijn uren per dag, de ander aan het eind van de week, weer een ander wil werken met een stopwatch. In al deze verschillende behoeften is voorzien. In simpele schermen, kunt u snel uw uren kwijt, op de projecten waar u op mag schrijven. De geschreven uren worden verwerkt in diverse online overzichten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Diverse online overzichten, waarin u de geschreven uren van uw medewerkers kunt inzien.
  • Wat is de verhouding, geoffreerde uren versus geschreven uren
  • Wat is de declarabiliteit van uw personeel?
  • Welke uren staan nog open ter facturatie
     

Online planning

Digitaal Kantoor onderscheid capaciteitsplanning en projectplanning. De projectplanning, toont d.m.v. een Gant Chart wat de voortgang van een project. Ook deze planning is gekoppeld aan de bedrijfsagenda, zodat belangrijke projectinformatie, altijd in beeld is. De capaciteitsplanning toont de bezetting van het personeel. In heldere overzichten, krijgt u te zien wie tijd beschikbaar heeft om werkzaamheden uit te voeren.

Details

Naam:

Digitaal Kantoor

Uitgever:

Digitaal Kantoor

Categorie:

projectmanagement software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Digitaal Kantoor
Overzicht Nederlandse projectmanagement softwares

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power