App Markt NL

DIA Wealth Monitor

DIA Wealth Monitor

Analyseer jaarlijks de vermogenspositie van je klant, bewaak en monitor prognoses en ondersteun je klant bij het realiseren van (financiële) doelstellingen. 

Breng eenvoudig, snel en effectief het zakelijke- en privévermogen van jouw klant in beeld met de Wealth Monitor.
Gebaseerd op databronnen zoals de IB-aangifte, VpB-aangifte, Jaarrekening en Akkermans-dossiers.
Inclusief Jaaroverzicht om standen te vergelijken en prognoses te monitoren ten einde (financiële) doelstellingen te realiseren.
 

Voor een razendsnelle import van alle bronbestanden gebruik je de Import Wizard. Zet de bronbestanden op een centrale plek gereed en importeer alle bestanden in één keer.
 

Importeer

Breng eenvoudig, snel en effectief het zakelijke- en privévermogen van jouw klant met de Import Wizard in beeld. Gebaseerd op data waar je als adviseur reeds over beschikt én die je kent. Die je bovendien in een paar minuten importeert. Zoals de IB-aangifte, VpB-aangifte, Jaarrekening, Pensioenoverzicht en Akkermans-dossiers.
 

Verrijk

Aangiftes en Jaarrekeningen beschikken veelal niet over data die niet verplicht is, maar die je als adviseur wel graag opgenomen ziet in de Wealth Monitor. Daarom genereert de Import Wizard een op maat gesneden overzicht, zodat je (indien gewenst) ontbrekende data - zoals de naam van de hypotheek - snel en efficient kunt verrijken.
 

Presenteer

In niet meer dan een half uurtje creëer je het grafisch prachtige en klantvriendelijke rapport van de Wealth Monitor. Maak in het Smart Klantdossier een Next-dossier aan, neem data en instellingen automatisch over, pas data aan of importeer opnieuw en creëer net zo snel het Wealth Monitor Jaaroverzicht.


"Met DIA Wealth Monitor creëer je met een minimale tijdsbesteding
een prachtig nieuw verdienmodel"
 

Scenario's

Vanaf het moment dat alle benodigde data in de Wealth Monitor aanwezig is, worden onderstaande scenario's automatisch doorgerekend. Waarbij je de scenario's vanzelfsprekend naar wens kunt finetunen.

 • Samenstelling Zakelijk- & Privévermogen
 • Vermogensontwikkeling &
 • Cashflow
 • Prognose Netto Besteedbaar Inkomen
 • Onttrekken,  Sparen & Koopkrachtontwikkeling
 • Dividendstromen &
 • Scenario's
 • Asset Allocatie
 • Rendementsscenario's Beschikbaar Vermogen
 • Specificatie Inkomen, Uitgaven & Pensioen
   

Features

De Wealth Monitor beschikt over allerlei slimme en handige features, om te zorgen dat jij als adviseur een prachtig nieuw verdienmodel kunt aanbieden. Waardoor kosten laag blijven en de advisering budgetvriendelijk kan worden aangeboden.

 • Smart Klantdossier
  Met een Smart Klantdossier heb je maar één dossier per klant nodig. Door de functie Next maak je namelijk onbeperkt 'subdossiers' aan, waarbij zowel gegevens áls instellingen automatisch overgenomen worden. Pas de data aan of importeer opnieuw met de Import Wizard en je bent alweer gereed. 

 • DIA Wealth Monitor
  Bied het Wealth Monitor Jaaroverzicht jaarlijks aan, vergelijk standen, monitor prognoses en help je klant zijn financiële doelstellingen te realiseren. Maak eenvoudig vervolgdossiers aan, neem data automatisch over, pas data aan of importeer opnieuw en vergelijk de data uit verschillende dossiers.

 • Real Time
  DIA Wealth Monitor rekent snel, super snel! Aanpassingen worden in een fractie van een seconde doorgerekend en aangepaste grafieken worden gepresenteerd. Dit maakt het doorrekenen van aanpassingen tijdens klantgesprekken plezierig en efficient. En vergroot grafieken tot scherm vullend.
   

Jouw investering

De investering bestaat uit een vast abonnement van € 295,- en een vergoeding per dossier. Deze vergoeding is afhankelijk is van het aantal dossiers dat je aanmaakt. Dus hoe meer dossiers, hoe lager jouw investering per dossier.

1 - 19 dossiers: € 35,00 per dossier
20 - 49 dossiers: € 31,50 per dossier
50 - 99 dossiers: € 29,75 per dossier
> 100 dossiers: € 28,00 per dossier

De genoemde bedragen zijn per jaar, exclusief b.t.w. en een dossier wordt pas gefactureerd wanneer je het aanmaakt.
 

Eerst proberen?

Geef dan aan dat het om een proeflicentie gaat. Dan kun je DIA Wealth Monitor een maand lang uitproberen.

Details

Naam:

DIA Wealth Monitor

Uitgever:

Akkermans & Partners

Categorie:

boekhoudpakket

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Akkermans & Partners
Overzicht Nederlandse boekhoudpakketten

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power