App Markt NL

AllUnited

AllUnited

Professionaliseer jouw vereniging, bond of stichting met AllUnited

AllUnited is de snelst groeiende en meest veelzijdige beheeroplossing voor verenigingen, stichtingen en bonden in Nederland. Wij helpen bestuurders van ruim 750 clubs en diverse sportbonden en stichtingen. We maken het leven van bestuurders eenvoudiger, verhogen plezier en besparen tijd & kosten. Ontdek ook waarom.

Hoe wij het verschil maken

Met oprechte intenties

AllUnited is opgestart in 2002 door ondernemende leden met een achtergrond in finance, techniek en communicatie. Wij willen werkzaamheden van vrijwilligers structureren en drastisch verminderen; dat terwijl professionaliteit en plezier toenemen.

Met een toekomstbestendig fundament

Wij geloven dat de digitale transformatie nog maar net is begonnen en nieuwe innovaties continue optimalisatie afdwingen. Om dat mogelijk te maken hebben we strategisch geïnvesteerd in het fundament van AllUnited: de leden- en financiële administratie.

Door waar te maken wat we beloven

AllUnited staat voor kwaliteit, ondertussen zijn we niet onfeilbaar. Wij geloven dat vertrouwen wordt gevoed met openheid en het nemen van verantwoordelijkheid. Het resultaat is loyaliteit. Het afgelopen jaar hebben slechts drie verenigingen afscheid genomen.

Door samen te werken

AllUnited zoekt elke dag naar mogelijkheden om te verbeteren. Wij zien gebruikerservaringen als de brandstof voor vooruitgang. De samenwerking met verenigingen is procesmatig geborgen in de doorontwikkeling van onze oplossing.

Met transparante kosten

Een vereniging heeft geen winstoogmerk. Dat maakt het financieel besturen van een vereniging niet makkelijker. Bij gebrek aan buffers is er nauwelijks ruimte voor tegenvallers. Daarom is de pricing van AllUnited niet alleen scherp; deze is ook helder. Je wordt niet met verborgen kosten geconfronteerd. Beloofd!

Details

Naam:

AllUnited

Uitgever:

AllUnited

Categorie:

ledenadministratie software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van AllUnited
Overzicht Nederlandse ledenadministratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power