App Markt NL

AdvocaatCentraal

AdvocaatCentraal

AdvocaatCentraal is de meest gebruiksvriendelijke en veelzijdige software voor de advocatuur

  • Eenvoudig en sneller declareren
  • Gemakkelijk tijd schrijven
  • Verschillende rapportages uitdraaien
  • Veilig, uw gegevens staan in Nederland
  • Ook voor uw mobiele apparaten
     

Functionaliteiten

AdvocaatCentraal is een administratieve applicatie speciaal ontwikkeld voor de advocatuur. De oplossing omvat basisfuncties als relatie- en dossierbeheer, urenregistratie en declaratie. Bovenop de standaardfuncties voor de advocatuur heeft AdvocaatCentraal specifieke functies voor de Toevoegingen, Faillissementen en Mediation, aangevuld met administratieve "handigheden" zoals de mogelijkheid tot het splitsen van declaraties, termijnbewaking en uitgebreide rapportages.
 

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal. Je kunt meteen met AdvocaatCentraal aan de slag, zonder cursus, en binnen enkele minuten je eerste declaratie maken. Wij maken dagelijks back-ups en als er een nieuwe versie van de software is, dan krijgen onze klanten die automatisch in gebruik. Met andere woorden: je werkt altijd met de nieuwste versie en systeembeheer is niet meer nodig. Dat laat de advocaat helemaal aan ons over. En dat is vooral praktisch voor kleinere en middelgrote kantoren die geen IT'er in dienst hebben.
 

Veiligheid

Veiligheid heeft bij AdvocaatCentraal de hoogste prioriteit. Wij gebruiken altijd een versleutelde verbinding, werken met een ISO gecertificeerde provider en bieden u standaard de mogelijkheid om specifieke IP adressen toegang te verlenen tot uw AdvocaatCentraal administratie.

Om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te garanderen, zijn de systemen van AdvocaatCentraal dubbel uitgevoerd en wordt van uw gegevens dagelijks een back-up gemaakt.
 

Goede prijs

Een groot voordeel van AdvocaatCentraal is dat u geen kostbare licentie op de software hoeft aan te schaffen. U betaalt een relatief bescheiden bedrag voor een jaarabonnement. In de praktijk zijn de kosten van het gebruik van AdvocaatCentraal tussen de 70% en 80% lager dan die van de traditionele softwareproducten voor de advocatuur.
 

Rapportages

Met de Rapporten module maakt u snel en eenvoudig overzichten aan van cliënten, dossiers, uren, activiteiten, declaraties en debiteuren. Bovendien maakt u in een handomdraai omzetrapporten en overzichten van onderhanden werk en productiviteit.
 

Support

Na de ingebruikname van AdvocaatCentraal bieden wij u de nodige ondersteuning, bijvoorbeeld als het gaat om het overzetten of aanmaken van sjablonen voor brieven en andere documenten. Onze helpdesk is gedurende kantooruren (9:00 - 17:30 uur) bereikbaar; zowel per telefoon als per e-mail. Zij levert volledige ondersteuning voor AdvocaatCentraal en meegeleverde producten. In de regel worden uw vragen onmiddellijk beantwoord.

Details

Naam:

AdvocaatCentraal

Uitgever:

AdvocaatCentraal

Categorie:

juridische software

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van AdvocaatCentraal
Overzicht Nederlandse juridische software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power