App Markt NL

Carerix staffing & recruiting software

Carerix staffing & recruiting software

Carerix is een internationale speler op het gebied van software-ontwikkeling binnen de recruitment-, uitzend- en detacheringsbranche. Samen met onze professionele partners, leveren wij geïntegreerde state-of-the-art recruitmentoplossingen, waarmee onze klanten kunnen groeien.

Werken bij Carerix, betekent dagelijks zorgen dat onze 15.000 gebruikers, verdeeld over 850 klanten, zich kunnen onderscheiden in de markt.

Sinds april 2018, is Carerix onderdeel van de Franse PIXID Group. PIXID is de Franse marktleider op het gebied van oplossingen voor Workforce Management.

Door onze ATS- en CRM-functies te combineren met de VMS-capaciteit van PIXID, bouwen we samen de strategie uit om het volledige proces tussen kandidaten / freelancers, intermediairs en corporate organisaties samen te brengen. De huidige Europese marktfocus en -benadering blijven voor Carerix hetzelfde, net zoals de samenwerking van ons partnerecosysteem.

Iedere dag opnieuw halen we het beste uit onszelf, onze teams en ons bedrijf. Samen met onze partners streven we ernaar om onze klanten naar een hoger niveau te tillen.

Contactinformatie

Naam:

Carerix staffing & recruiting software

Website:

https://carerix.com/

Telefoonnummer:

0031 85 743 04 50

Emailadres:

Apps van Carerix staffing & recruiting software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power