App Markt NL

Club-assistent

Club-assistent

We hebben Club-assistent in het leven geroepen omdat we vonden dat het beter kon. We zijn altijd nauw betrokken geweest bij de sponsoradministratie van een voetbalvereniging bij ons in de buurt en waren ervan overtuigd dat dat handiger geregeld kon worden dan ‘houtje-touwtje’. Met een overzichtelijke ledenadministratie, sponsoradministratie, relatiebeheer, et cetera.

Toen zijn we begonnen met de ontwikkeling van Club-assistent. Door te kijken naar de verschillende processen binnen verenigingen en deze vervolgens zoveel mogelijk te automatiseren. Met het ultieme doel om het werk van zoveel mogelijk vrijwilligers bij zoveel mogelijk verenigingen makkelijker te maken. Zo kan er veel efficiënter worden gewerkt en blijft er meer tijd over voor de leuke dingen in het verenigingsbestaan.

Hier staan we nu

Inmiddels ondersteunen we een diversiteit aan verenigingen, waaronder nog steeds de voetbalvereniging in de buurt, veel andere sportverenigingen, maar ook bedrijvenplatformen, harmonieën en samenwerkingen van ondernemers.

Benieuwd wat we voor jouw vereniging kunnen betekenen?

Contactinformatie

Naam:

Club-assistent

Website:

https://www.club-assistent.nl/

Telefoonnummer:

0031 85 002 00 58

Emailadres:

Apps van Club-assistent

Logo van Club-assistent

Club-assistent

ledenadministratie software

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power