App Markt NL

Loket.nl

Loket.nl

Meer tijd om te focussen op zaken die er echt toe doen op het gebied van salaris en HR

Van het invoeren van salarismutaties tot een complete verlofregistratie en het verrassen van medewerkers op hun verjaardag. Met Loket.nl beheer je alle zaken op het gebied van HR en salaris eenvoudig op één plek. We richten ons op alles wat komt kijken bij het in dienst hebben van personeel en geloven dat er altijd een manier is om administratieve processen te verbeteren en vereenvoudigen. De werkgever kiest zelf waar hij gebruik van wil maken en op welke manier hij wil samenwerken met zijn accountant en medewerkers.

 

De voordelen van Loket.nl

 • Eenvoudig te koppelen
  Op de meest moderne manier en uiterst veilig koppelt Loket.nl met meer dan 75 andere bedrijfsapplicaties, zoals een tijdregistratiesysteem, boekhoudpakket en rapportagetool aan Loket.nl. Jij hebt de vrijheid om Loket.nl te koppelen aan de systemen waarmee je graag werkt. Hiermee zijn de systemen altijd up-to-date en bespaart het onnodige dubbele invoer.
   
 • Uitgebreide HR-mogelijkheden
  Bij het in dienst hebben van medewerkers komt meer kijken dan alleen de salarisverwerking. Daarom biedt Loket.nl ook standaard uitgebreide HR-functionaliteiten aan. Of het nu gaat om het bijhouden van het ziekteverzuim, het vastleggen van verstrekkingen of het laten aanvragen van verlof. Met de praktische HR oplossing regel je het eenvoudig en efficiënt.
   
 • Optimaal samenwerken
  Snel en veilig met elkaar samenwerken in een online omgeving die altijd en overal toegankelijk is? Accountant en werkgever kunnen samen anticiperen op ontwikkelingen door gebruik te maken van waardevolle en uitgebreide stuurinformatie over onder andere salarisontwikkeling, werknemerskosten, verzuim en verlof.
   
 • De meest uitgebreide salaris functionaliteiten
  Naast een optimale performance, biedt Loket.nl uitgebreide functionaliteiten om de salarisadministratie nog eenvoudiger en minder foutgevoelig te maken. Van ingerichte cao’s en sjablonen tot aan automatische salarisverwerking op een vooraf vastgestelde datum.

 

 

Wij dagen elkaar uit om administratieve personeelsprocessen steeds verder te verbeteren en te vereenvoudigen. Als enige loonadministratiepakket / HR pakket hebben wij het Zeker-OnLine keurmerk. Daar zijn we trots op!

Loket.nl is de eerste online applicatie voor salarisadministratie en HR dat voldoet aan de strenge normen van Zeker-OnLine. Hiermee bewijst Loket.nl dat er voldaan wordt aan alle normen op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid, juridische zekerheid en continuïteit.

Details

Naam:

Loket.nl

Uitgever:

Loket.nl

Categorie:

personeelsadministratie (hrm) pakket

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Loket.nl
Overzicht Nederlandse personeelsadministratie (hrm) pakketten

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power