App Markt NL

Carerix

Carerix

Voor bureaus en werkgevers gebaseerd op jarenlange ervaring biedt Carerix een modern platform dat het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden en Detachering ondersteunt, vanuit één systeem.
 

Kies de Carerix-oplossing die aansluit op jouw situatie en bedrijfswensen

 • Werving en Selectie
  Met de Carerix Werving en Selectie editie heb je alle procedures in één oogopslag in beeld en hou je eenvoudig zicht op alle commerciële activiteiten binnen jouw organisatie. Je benut de uitgebreide functionaliteit en past deze naar jouw wensen toe.
   
 • Uitzenden
  Vanuit één frontoffice werven, selecteren en plaatsen. Hoge volumes in weinig tijd met specifieke processen? Stroomlijn het (complexe) uitzendproces door Carerix als frontoffice effectief te koppelen aan je back-office, verloning of facturatiesyteem.
   
 • Detachering
  Vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen. Maar ook contracten genereren, urenregistraties verzorgen en het facturatieproces aansturen. Ervaar het gemak van onze gespecialiseerde oplossingen voor detacheerders.
   
 • Corporate recruitment
  Werk als een professionele intermediair en verhoog je service richting management en medewerkers en/of flexwerkers. Bied een optimale candidate experience in het recruitmentproces van nieuwe medewerkers.
   

Samen met strategische partners bedient Carerix dagelijks meer dan 650 klanten en 10.000 gebruikers, verspreid over 17 landen.

 • Partner ecosysteem
  Samen met professionele partners levert Carerix state-of-the-art oplossingen die aansluiten op jouw specifieke wensen en de trends van nu.
   
 • Heldere stuurinformatie
  Je ziet in één oogopslag de huidige stand van zaken met dashboards voor Sales, Recruitment en Management. Zo neem je sneller en makkelijker de juiste beslissingen.
   
 • Intuïtief gebruiksgemak
  Met de standaard features en (geïntegreerde) functies maak je het Carerix platform pasklaar voor de branche waarin jij actief bent.
   

Details

Naam:

Carerix

Uitgever:

Carerix staffing & recruiting software

Categorie:

personeelsadministratie (hrm) pakket

Meer informatie over de ontwikkelaar

Bekijk de pagina van Carerix staffing & recruiting software
Overzicht Nederlandse personeelsadministratie (hrm) pakketten

AppMarkt.nl is een online klantportaal van Content Power